Napfény Poszt

Száztizenhetedik nap: A sárgabarack ügy 2

Írta: Keresztesi Barbara – Merj Alkotni! 365+ rovat – 2013. július 27.
sargabarack nyito
Be szeretném ismerni, hogy az érett sárgabarack mint hideg előétel koncepció, nem lett akkor diadalmenet, mint amekkorára számítottam. A kevésbé jó hír, ami – s erre külön fel szeretném hívni a figyelmet – távolról sem számít rossz hírnek az, hogy a pisztácia, dió, kéksajt, sűrű tejszín alapanyagok inkább az aszalt sárgabarackhoz illenek, mint az frisshez. Aminek egyértelműen örülök pedig az, hogy az előétel, a desszert és az uzsonna igazán különlegesen jól sikerültek. Kérek mindenkit, akiben egy szikrája megbújik bármilyen értelemben vehető kalandvágynak, próbálja ki ezeket a recepteket. Az aszalt barackokat mindhárom ételhez hidegvízbe dobtam, és egy éjszakán át a hűtőszekrényben pihentettem. (tovább…)

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!